GRUPĂ DE DANS PENTRU COPII

Dacă aveți copii este posibil să vă întrebați care este cel mai bun mod de a le canaliza energia aparent fără limite sau de a le distrage atentia de la gadget-urile mereu prezente in manutele lor…Uitati o idee buna: CURSURILE DE DANS

În timp ce sporturile tradiționale de echipă reprezintă o modalitate bună de a vă face copiii activi fizic, cursurile de dans sunt o alternativă excelentă la sporturile de echipă.

Pe lângă faptul că dansul este o activitate fizică, este și o activitate socială. Pentru copiii mai timizi dansul poate dezvolta încrederea în sine și în ceilalți, reducând anxietatea și chiar ajutându-i să se descurce într-un discurs public.

Îmbunătățirea tonusului muscular, corectarea pozițiilor corporale proaste, coordonarea armonioasă a corpului sunt de asemenea foarte importante în perioada de dezvoltare a copiilor.

cursuri dansuri copii

Învățarea unui dans necesită practică, disciplina și concentrare, abilități care pot fi utile copilului dumneavoatră în alte domenii ale vieții.

La cursurile Dance Today by Monica copii nu învăța doar pași de dans… Ci ne axăm pe formarea urechii muzicale și dezvoltarea coordonăarii corporale.

Coregrafiile sunt foarte bine corelate cu melodiile, astfel încât copilul să înțeleagă mai bine CUM se dansează “PE MUZICĂ” și să înțeleagă puntea comună dintre muzica și pași de dans.

Ne distrăm în pași de baza din stiluri de dans precum: salsa, samba, cha cha cha, rumba, jive și rock’n roll, vals lent și vals vienez, tango, dans popular românesc. Folosind pașii de bază din aceste stiluri de dans formăm coregrafii ușoare, ușor de anticipat, care dezvoltă coordonarea, atenția și sincronizarea în mișcare cu alți colegi.

De asemenea, dorind să aducem o utilitate zilnică a cursului de dans, ne bucurăm de propuneri de melodii preferate de copiii dumneavoastră pe care să formăm împreună coregrafii pe care le pot dansa acasă sau cu prietenii.