fbpx

DANSUL MIRILOR

Dansul mirilor

Ador cursurile de dans pentru perechile de miri… Ador provocarea fiecărei coregrafii, ador să lucrez cu oameni noi cărora să le descopăr personalitatea și să mă străduiesc să le fac dansuri cât mai potrivite pentru povestea lor de dragoste.

Fiecare dans al mirilor este unic și îmi place să îl vizionez cu emoție atunci când mirii îmi trimit filmările, a doua zi după eveniment.

În cei 10 ani în care am pregătit peste 200 de perechi de miri am descoperit necesitățile unui dans de nuntă și obstacolele întâlnite în timpul acestuia și am învățat să le combin cu realizarea unui dans spectaculos care merită aplaudat cu emoție de invitați.

Recomand ca Dansul mirilor să fie dansat pe melodia preferată de viitorii soți, creându-și astfel un moment special și cât mai personal de care să se bucure toată viața.

Melodia nu trebuie neapărat să fie un vals clasic ci doar să le reprezinte iubirea și personalitatea. Voi găsi întotdeauna un ritm potrivit pe orice melodie dorită.

Incepând cu luna aprilie Dance Today organizează regulat lecții de dans gratuite pentru dansul mirilor!
Fiți cu ochii pe pagina de Facebook deicata cursului sau pe pagina de Facebook a scolii de dans.

De ce să vii la cursul gratuit de Vals vienez la Dance Today?

1. Aveți doar de câștigat, nimic de pierdut. Cursul este gratuit și veți pleca cu multe informații prețioase, adunate in 20 de ani de experiență în dans.

2. Veniți să mă cunoașteți și să vedeți dacă sunteți compatibili cu mine. Uneori, chiar dacă un instructor este foarte bun, se poate să nu fiți pe aceeasi lungime de undă cu el, iar cursul să devina un stres. Cred că este foarte important să vedeți cum lucrează, cum se exprimă și cum întelegeți explicațiile viitorului instructor, pentru că de el va depinde, in mare parte, reușita celui mai important dans al vostru.

3. Chiar dacă melodia aleasă de voi nu este Vals Vienez, măcar o să învațați să stați corect în poziția de dans. Cursanților mei le spun tot timpul că niciun invitat nu va știi exact dacă mirii au greșit pașii, însă vor vedea cu siguranță o poziție de dans care nu arată bine.

4. Continuând ideea de mai sus, chiar dacă melodia aleasă de voi nu este Vals Vienez, o să învățați să valsați împreună! Nu se știe niciodată când veți putea impresiona prin cațiva pași de vals.

5. Dacă nu ați mai dansat împreună veți avea ocazia să vedeți cum vă descurcați; cine are coordonare mai bună sau ureche muzicală. Astfel o să știți cum vă împărțiți atribuțiile în timpul dansului.

6. O să interacționați cu perechile de miri întalnite la curs și puteți face schimb de sfaturi. Știu că vouă, viitoare doamne, vă place să purtați discuții despre nunta voastră J